Печінка тріски - це унікальне джерело вітамінів А, Е, D і поліненасичених жирних кислот Омега 3 і фолієвої кислоти.
Чудова «їжа для мозку», вишуканий морепродукт, який нормалізує роботу всіх систем організму, заряджає енергією, покращує самопочуття.
Печінка тріски «Морська колекція»:
- вироблена зі свіжої риби, що не піддавалася заморожуванню
- виробляється безпосередньо в місцях вилову
- відповідає високим європейським стандартам якості
Інгредієнти:
Печінка тріски «Морська колекція» – 190г
Яйце перепелине - 8 шт.
Кілька пір'я зеленої цибулі, приправи за смаком
Спосіб приготування:
Нарізати варені яйця половинками, зверху викласти печінку тріски «Аквамарин», розім'яти виделкою, посипати свіжомеленим перцем і зеленою цибулею.
«Морська колекція» бажає Вам приємного апетиту!
Інгредієнти:
Печінка тріски «Морська колекція» – 230г
Лаваш – 1 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Плавлений сирок – 1 шт.
Яйце варене - 2 шт.
Зелень, майонез.
Спосіб приготування:
Печінка тріски «Морська колекція» розім'яти з подрібненою зеленню, а плавлений сирок з вареним яйцем. Отриману суміш рівномірно розподілити на лаваші, посипати дрібно нарізаним болгарським перцем і загорнути в тугий рулет. Рулет обернути харчовою плівкою і прибрати в холодильник на пару годин. Охолоджений рулет нарізати порційними шматочками.
«Морська колекція» бажає Вам приємного апетиту!
 |
|
Інгредієнти:
Печінка тріски «Морська колекція» – 230г
Волоські горіхи - 70 г
Сир твердий - 100 г
Лимонний сік
Кріп
Спосіб приготування:
Весь вміст банки перекласти в глибоку тарілку і розім'яти виделкою. Волоські горіхи подрібнити, змішати з печінкою тріски «Морська колекція», тертим сиром і подрібненим кропом. Заправити лимонним соком і соком з банки. Ще раз добре перемішати. Додати сіль, перець за смаком. Паштет подавати на підсмажених скибочках білого хліба. Прикрасити зеленою цибулею.
«Морська колекція» бажає Вам приємного апетиту!
|