У будь-якому куточку світу червона ікра - символ гастрономічною витонченості і розкоші. Розрізняють червону ікру за сортами та видами риб, від якої вона отримана. Кожен вид риби має певну форму, розмір, колір і смакові якості ікри.
Ікра червона лососева «Морська колекція» -виключно ніжний, смачний і поживний продукт. Добірне високоякісну сировину і сучасні технології переробки дозволяють зберегти натуральність і корисність делікатесу.
Інгредієнти: Ікра лососева зерниста «Морська колекція» – 130 г Яйце куряче – 3шт. Цукор-пісок – 50г. Борошно пшеничне – 250г Вершкове масло – 60г Сіль - ½ ч.л. Молоко – 400 мл Рослинна олія – 60 мл
Спосіб приготування: Змішуємо яйця з сіллю, цукром, 200 мл. молока і борошном. Вливаємо молоко, що залишилося для отримання потрібної консистенції і додаємо рослинне масло. Млинці смажимо з двох сторін до золотистого кольору. Готові млинці складаємо стопкою на тарілку, змащуючи кожен млинець розтопленим вершковим маслом. На кожен млинець кладемо приблизно столову ложку червоної ікри « Морська колекція», розподіляємо її рівномірно по млинцю і звертаємо млинчики рулетиком.
«Морська колекція» бажає вам приємного апетиту!
Інгредієнти: Червона ікра «Морська колекція» - 95г Крупна картопля Зелена цибуля Вершковий сир Сметана
Спосіб приготування:Кожну картоплину загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці 1 годину при температурі 250 градусів. Змішуємо вершковий сир зі сметаною і нарізаною зеленою цибулею, підсолюємо суміш. Дістаємо картоплю і наполовину розкриваємо на ньому фольгу. Розрізаємо картоплю навпіл і вкладаємо начинку між половинками. Додаємо столову ложку червоної ікри, прикрашаємо за бажанням і відразу ж подаємо на стіл. «Морська колекція» бажає вам приємного апетиту!
Інгредієнти для ікорного крему: Червона ікра «Морська колекція»– 95 г Сметана – 200 г Вершки – 2 ст.л. Хрін – 1ч.л. Кріп за смаком
|
Інгредієнти для тіста: Молоко – 75 мл Вода – 75 мл Вершкове масло – 100 г Борошно – 150 г Яйця - 3 шт. Тертый сир – 75 г.
|
Спосіб приготування:
Тісто: У каструлю влити молоко і воду, додати вершкове масло і поставити на вогонь. Довести до кипіння і повністю розтопити масло. Зняти з вогню і всипати просіяне борошно, швидко вимісити до однорідної консистенції.Додати по одному яйця і ретельно вимісити тісто. В кінці додати тертий сир. Викласти тісто кульками на застелений папером деко на відстані один від одного. Випікати 15-17хв при 2000C. У процесі випічки духовку краще не відкривати, щоб профітролі не осіли.
Крем з ікри:Збити сметану з вершками і хріном, потім ввести ікру і дрібно нарізаний кріп. Начинити профітролі кремом і подавати до столу. «Морська колекція» бажає вам приємного апетиту!
|