Головна сторінка Brands ТМ «Морська Колекція» Тунець
Тунець

Тунець є рекордсменом серед морепродуктів за вмістом корисних Омега-3 жирних кислот.

Ця риба має важливе промислове значення і за популярністю займає друге місце в світі серед всіх видів морепродуктів, після креветок. А найбільшим споживачем цієї риби по праву вважається Японія, якій на рік потрібно близько 43 тисячі тонн.

М'ясо тунця має вишуканий ніжний смак і вважається дуже поживним продуктом, багатим білком і гемоглобіном. У Франції його порівнюють з парною телятиною. Тунець використовують для приготування супів, різноманітних салатів і гарячих овочевих страв. Його запікають, смажать, тушкують, готують на пару, солять, коптять. Японці саме з тунця вважають за краще готувати знамениті суші, так як вважається, що ця риба не схильна до зараження паразитами.

Величезною популярністю в усьому світі користуються консерви з тунця. Рибку консервують у власному соку, оливковому або іншому рослинному маслі. Це вже самостійна закуска, яку можна доповнити і вигідно відтінити соком лимона, оливками та зеленню. Консервовану рибу часто додають в овочеві салати, або використовують для приготування інших страв, наприклад, начинок для пирогів, піци.


Тунець «Морська колекція» - консервують у власному соку, оливковому або іншому рослинному маслі. Тунець «Морська колекція» додають в овочеві салати, або використовують для приготування інших страв, наприклад, начинок для пирогів, піци. Натуральний збалансований продукт, випускається в двох видах: «шматочками» і «для салатів».

3
Салат з тунцем і запеченим перцем

Час приготування: 30 хв.
Кількість порцій: 2

1
Салат з тунця і грейпфрута

Час приготування: 15 хв.

2
Тости з тунцем

Час приготування: 20 хв.

Copyright © ІРФ-Україна. Усі права захищені.