Головна сторінка Новини Кілька в томатному соусі ТМ «Аквамарин» визнана кращою за результатами програми "Контрольная закупка".

Кілька в томатному соусі ТМ «Аквамарин» визнана кращою за результатами програми "Контрольная закупка".

•26.04.2011•

Найбільшу кількість голосів було віддано за кільку торгових марок «Аквамарин», «Keano» і «Толстый боцман». За результатами народного голосування лідером стала продукція торгової марки «Аквамарин».

Учасники: 

1. «5 морей»

2. «Аквамарин»

3. «Беринг»

4. «Keano»

5. «Рыбный остров»

6. «Толстый боцман»

Переможець: ТМ «Аквамарин».

Вибір переможця «Контрольної закупівлі» І. Кузнецова, експерт випробувального центру: «Масова частка риби повинна становити від 70% до 90%, а кілька повинна бути цілою і однакового розміру. Порушень виявлено не було. Але найбільше риби міститься в консервах торгової марки «Аквамарин».

Все під контролем.

 Якісні консерви забезпечені незмивним маркуванням. Цифри на кришці позначають дату виготовлення, номер продукту і номер заводу. Буква «Р» - індекс рибної промисловості. Консервна банка повинна бути без іржі і деформацій. У складі консервів крім риби, томатної пасти і спецій може бути рослинне масло і борошно. Це означає, що рибу перед консервуванням обсмажили. Обсмажена кілька краще тримає форму. Хороша заливка повинна бути густою і мати однорідну консистенцію. Якісна кілька при викладанні з банки не повинна розвалюватися.

Цінна інформація.

На запитання відповідає доцент Московського державного університету харчових виробництв, кандидат технічних наук Т. Демидова: «Консервована кілька в томатному соусі буває обсмажена і необсмажена. Обсмажена риба має більш виражений смак. ГОСТ рекомендує використовувати для виготовлення консервів балтійську, чорноморську або каспійську кільку. Так само допустимо замість кільки використовувати тюльку. Відкриту банку консервів не рекомендується зберігати більше доби ».

http://www.1tv.ru/prj/contrzak/vypusk/26.04.2011

 
Copyright © ІРФ-Україна. Усі права захищені.