Головна сторінка Новини Що я знаю про шпроти у желе?

Що я знаю про шпроти у желе?

•26.06.2012•

Консерви - один з найбільш «консервативних» продуктів. Технологія виготовлення консервів не змінюється вже багато років. Але виробники намагаються радувати споживачів новими рецептурами і смаками, які йдуть в ногу з часом.

Зараз модно бути здоровим і вести здоровий спосіб життя, стежити за калоріями, займатися спортом. Саме тому на полицях магазинів з'явилися «Шпроти у желе».

Основна перевага перед традиційними шпротами - знижена калорійність. «Шпроти у желе» по праву можна назвати «знежиреними» і «легкими», але при  цьому вони зберегли традиційний, улюблений мільйонами споживачів, смак.

 
Copyright © ІРФ-Україна. Усі права захищені.