Продукція
М'ясо антарктичного криля бланшовано-морожене
М'ясо антарктичного криля бланшовано-морожене - продукт, отриманий в результаті термічної обробки криля (антарктичної креветки) з подальшим видаленням панцира і заморожуванням.
М'ясо антарктичного криля бланшовано-морожене - біологічно цінний харчовий продукт з унікальними смаковими та поживними властивостями.
М'ясо криля бланшовано-морожене застосовується як базовий компонент для виробництва готових до вживання паст, салатів, спредів, морських коктейлів та іншої продукції, створеної на базі морепродуктів. М'ясо антарктичного криля також застосовують для приготування страв середземноморської, азіатської та японської кухні: перших страв, ролів, бургерів, салатів та інших страв на основі морепродуктів, що користуються стійким попитом на світовому ринку на підприємствах громадського харчування (HoReCa).
Види продукції та упаквовка:
  • М'ясо криля бланшовано-морожене
  • Упаковка: брикет в поліетилені, 11 кг.
  • Групова упаковка: 3 брикети по 11 кг (гофроящик).
Контакти:
Тел.: +38 (044) 391-51-53
Е-mail: sales-krill@irf.com.ua
Дізнайтеся більше про м'ясо криля у Вікіпедії
Див також: Консерви М'ясо криля натуральне ТМ «Аквамарин»


Продукція з криля (креветки антарктичної)
Рибні консерви